Läsesalongen

Där böckerna får liv

Kris och panik i Läsesalongen

image

Kris och panik i Läsesalongen tidigare idag, då min ”tekniska support” här hemma skulle hjälpa mig med några inställningar på bloggen och istället lyckas att radera den. Via webbhotellet gick det dock att återskapa bloggen, men det var lite svettigt ett tag.

Visst jag kanske inte har världens bästa datavana men jag hanterar flera ganska avancerade datasystem i mitt jobb, ändå tycker jag det är svårt med RSS flöden, plugins, URL adresser och så vidare.

Denna gång ville jag koppla min blogg till WordPress-appen, för att kunna blogga från en app. Detta lyckades dock inte eftersom jag har en egen domän. Att jag sedan valt att ha ett ä med i domännamnet gör inte saken enklare.

Vet ni om det finns en bra app till IPhone som man kan blogga ifrån när man har en egen domän? En app som inte kostar pengar varje månad.

Jag är klart imponerad av alla er som klarar av att göra snygga bloggar med massor av funktioner och plugins. Jag lär mig mer och mer för varje, men det är inte helt enkelt. Behöver gå en bloggkurs. Phu!

2 kommentarer

  1. Olycksfall i arbetet! Lyckades iallafall fixa det till sist.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2018 Läsesalongen

Tema av Anders NorenUpp ↑